Велоралі «100 на море» — 100 кілометрів з Херсону на море.
#sto2sea Новий формат!  :cool:

http://upl8.bikekherson.com.ua/gy2JS.jpg

В цьому році «Сто на море» проходитиме в зовсім новому форматі, а саме без перегонів та реєстрації часу фініша.
Старт відбудеться 15 червня 2019 о 10:00,  на набережній по пр. Ушакова, у рамках Херсонського морського фестивалю ім. Джона Пола Джонсаю
Кожен учасник рухається до Скадовська власним маршрутом та з власною швидкістю. За бажанням можна їхати в загальній групі з заїздом до набережної Голої Пристані та зупинками для відпочинку та перекусу. Орієнтовний час руху групи — 6 годин. Фіксації часу фінішу не буде, але загальний час проходу дистанції для отримання сертифікату - не більше 10 годин. На фініші, у  м. Скадовськ, всіх учасників чекатиме смачний обід від нашіх друзів з Кривого Рогу — Велодожор .
Решта дня — відпочинок, розміщення на ночівлю.
Наступного дня, в неділю, виїзд на заповідний острів Джарилгач на пляж, де ми відпочиваємо,  поверертаємось з острова в другій половині дня і виїзджаємо трансфером назад до Херсона.

Стартовий внесок сладає 200 грн. У нього входить сертифікат проходження дистанції всім, хто подолав дистанцію за час 10 годин і швидше, обід на фініші, трансфер речей від старту на фініш, зберігання велосипедів до вечора неділі. Зворотній трансфер з велосипедом зі Скадовська до Херсона в неділю оплачується окремо (орієнтовна вартість 150 грн, в залежності від кількості участників).

Харчування окрім обіду після фінішу, ночівля, переїзд на о. Джарилгач (150 грн в обидва боки) за власний кошт.

Попередня реєстрація закінчується 14 червня о 12:00.  зареєструватися можна за посиланням http://ua-biz.info/sto2sea_2019
Реєстрації на старті не буде.
Всі бажаючі можуть долучитись до заходу безкоштовно без отримання сертифікату та інших послуг.
Орієнтовний розклад заходу 15.06.2019:
08:00–10:00 Реєстрація
10:00 Старт
10:00–16:00 Рух за маршрутом до Скадовська
16:00  Обід від Велодожор