Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » Заходи - події » Таврійські велостарти


Таврійські велостарти

Сообщений 1 страница 28 из 28

1

http://uplg.bikekherson.com.ua/t/JSBQw.jpg
                    Положення
              Таврійські велостарти
Положення про проведення дитячих велоперегонів

Дата: 29.09.2018 року
Час: 09:00
Місце: м. Херсон

1. Про змагання

Дитячі перегони організовані з метою розвитку і підтримки у дітей інтересу до їзди на велосипеді і пропаганди здорового способу життя.
Загальне керівництво і організацію перегонів здійснює Громадська Організація «Асоціація екстремального велоспорту» за підтримки Громадської Організації “Федерація велосипедного спорту Херсонської області”.
Відповідальність за дії дітей під час перегонів несуть батьки/опікуни/тренер!!!

2. Категорії учасників

До участі допускаються усі бажаючі діти віком від 3 до 14 років включно за згодою батьків або законних опікунів. Вік учасника визначається на кінець поточного року. Змагання проходять у наступних вікових групах:
3-4 роки
5-6 років
7-8 років
9-10 років
11-12 років
13-14 років
Кожна з вікових груп також розділена за статтю на дівчат та хлопчиків, а також розміром коліс. Якщо у групі 3 (три) та менше учасників, то категорія буде об'єднана з більш старшою віковою групою.
Діти молодше 3-х років реєструються у вікову групу 1. Не дозволяється реєстрація в молодшій за віком категорії. Зважаючи на особливі обставини, учасник може реєструватися у молодшій віковій категорії, проте на нього накладається додаткове обмеження: учаснику невідповідного віку призначаються місця, починаючи з 4-го, незалежно від показаного результату. Перенесення в старшу за віком категорію узгоджується з організаторами. Реєстрація проводиться окремо для категорій згідно з «Розкладом змагань». Організатори залишають за собою право обмежити кількість гонщиків для кожної вікової категорії.
До 1 (першої) віковий групи: допускаюсься учасники різного віку (від 0 до 4 років) на толокарах, беговелах, самокатах, роликових ковзанах, велосипедах зі страхувальними колесами;

3. Дистанції

Відповідно до групи:
Маршрут довжиною ~ 300 м.
Маршрут довжиною ~ 600 м.
Маршрут довжиною ~ 1200 м.
Маршрут довжиною ~ 1500 м.
Маршрут довжиною ~ 1800 м.
Маршрут довжиною ~ 2100 м.

4. Правила проведення змагання

Реєстрація на змагання здійснюється в два етапи - попередня реєстрація, яка відкривається 10 вересня 2018 для складання реєстраційних списків та визначення порядку з виходу гонщиків на старт, і основна реєстрація - на місці проведення перегонів в день старту.
Якщо зареєстрована дитина не буде приймати участь у змаганнях, батьки/опікуни повинні повідомити про це організаторів. При відмові від участі у змаганнях без попередження, організатори залишають за собою право відмовити в реєстрації на наступні змагання.

При реєстрації батьки/опікуни вказують:
1*. Прізвище та ім'я дитини
2*. Повну дату народження дитини
3*. Стать
4*. Діаметр коліс велосипеда (біговела)
5. Місто, селище (для приїжджих)
6. Назву команди
7*. Контакти батьків/опікуна/тренера
_____
Пункти, відмічені *, - обов'язкові для реєстрації.

При одержанні номера в день старту батьки/опікуни учасників повинні в обов'язковому порядку надати заповнену Декларацію учасника і при необхідності надати документ, що засвідчує особу і дату народження дитини. 
Організатори залишають за собою право вносити зміни в положення змагань, з яким можна ознайомитися на сайті https://kids.cycling.ks.ua/. Організатори залишають за собою право скасувати змагання через настання форс-мажорних обставин, при цьому стартовий внесок не повертається.
Зауваження та пропозиції можливо залишити на “Велофорумі Херсона” (http://bikekherson.com.ua/viewtopic.php?id=8125).

5. Відповідальність

До старту допускаються учасники на будь-яких велосипедах і бiговелах (безпедальних велосипедах), технічний стан яких відповідає загальноприйнятим нормам.
Відповідальність за технічний стан велосипедів лежить на батьках/опікунах/тренерах учасників. У вікових групах 1 та 2 дозволено використання додаткових бічних коліс. Не допускаються гонщики на машинках-толокарах.
Учасник отримує стартовий номер, який потрібно закріпити на кермі велосипеда таким чином, щоб номер учасника було чітко видно суддям на фініші. Якщо номер на кермо супроводжується номером-наліпкою, то номер-наліпка чіпляється на шолом чи одяг гонщика. Після фінішу номери залишаються учасникам.
У вікових групах 3-6 (від 7 років і старше) формуються окремі заїзди для дівчаток і хлопчиків.
Наявність шолому – обов'язкова. Шолом повинен бути відповідного розміру, застібнутий та правильно (щільно) закріплений на голові учасника. Їзда по трасі без шолома під час змагань і тренувальних заїздів заборонена. Учасник з розстібнутим шоломом чи шоломом, який зсунувся на очі чи на потилицю, зупиняється маршалами та знімається з заїзду.
Під час реєстрації батьки/опікуни/тренери учасників заповнюють письмовий дозвіл наступного змісту:

Декларація учасника дитячих велоперегонів

Я, __________________________________________________________________, батько / мати / опікун / тренер учасника дитячих велоперегонів __________________________________________________________________ несу особисту відповідальність за дотримання дитиною правил безпеки під час змагань і претензій до організаторів мати не буду. Даю згоду на обробку і зберігання вказаних персональних даних про дитину для забезпечення організації велоперегонів і ведення їхньої статистики. З правилами проведення змагань ознайомлений(-а) та зобов'язуюсь їх виконувати.

Дата __________________   Підпис __________________   Паспорт № __________________

Контакти (e-mail, телефон) ____________________________________________

6. Реєстрація

Попередня online реєстрація можлива тільки на сайті:
https://kids.cycling.ks.ua/
Попередня online реєстрація для участі в змаганні відкрита до 26-го вересня 2018 року.
Реєстрація і вартість реєстраційного внеску:
попередня реєстрація до 26 вересня - 25 грн.
реєстрація на місці страту - 50 грн.

Внесок сплачується у день змагань під час основної реєстрації. При відмові дитини виходити на старт, внесок повертається батькам. Сума внеску призначається організаторами і зумовлена витратами на проведення змагань та підтримку проекту. Реєстрація на змагання (попередня та основна) означає, що батьки/опікуни згодні з сумою внеску, умовами та правилами змагань, які викладені в даному Положенні.

7.  Розклад змагання:

Орієнтовний розклад стартів:
9:00 Відкриття реєстрації
9:50 Закриття реєстрації для вікової групи 1.
10:00 Біговели, вікова група 1.
10:20 Велосипеди, вікова група 1.
10:30 Закриття реєстрації для вікової групи 2.
10:45 Нагородження у віковій групі 1.
11:00 Велосипеди, вікова група 2.
11:30 Закриття реєстрації для вікової групи 3.
11:45 Нагородження у віковій групі 2.
12:00 Дівчата, вікова група 3.
12:10 Хлопці, вікова група 3.
12:45 Закриття реєстрації для вікової групи 4.
13:00 Нагородження у віковій групі 3.
13:15 Дівчата, вікова група 4.
13:30 Хлопці, вікова група 4.
14:00 Закриття реєстрації для вікової групи 5.
14:20 Нагородження у віковій групі 4.
14:30 Дівчата, вікова група 5.
15:00 Закриття реєстрації.
15:00 Хлопці, вікова група 5.
15:30 Нагородження у віковій групі 5.
15:45 Дівчата, вікова група 6.
16:15 Хлопці, вікова група 6.
17:00 Нагородження у віковій групі 6.

Старт учасників відбувається за командою «на старт, увага, руш». Учасники починають рух за командою «руш». Стрибати на ходу в сідло, підштовхувати, затримувати під час старту заборонено.

8. Результати

Час учасника в заїзді фіксується суддями на фініші. Місце учасника в кожному заїзді визначається часом або порядком фінішу. Місце учасника у фінішному протоколі може бути змінене при призначенні штрафів. Повторний старт може бути дозволений за рішенням суддів.
Проходження дистанції перевіряється помічниками судді і маршалами, що знаходяться вздовж траси. Безпека і порядок на трасі підтримуються організаторами, маршалами і батьками. Учасники всіх категорій повинні стартувати без підтримки батьків. Необхідна підтримка забезпечується силами маршалів. Маршалам у момент старту заборонено затримувати учасників гонки, крім випадків, коли рух вперед може призвести до падіння учасника.
Маршалам у момент старту заборонено виштовхувати вперед учасників гонки. За виштовхування зі старту або фальстарт (початок руху раніше команди «руш») з підтримкою до результату учасника буде додано штрафний час 3 секунди. За фальстарт до результату учасника, що стартує самостійно буде додано штрафний час 1 секунда. За груповий фальстарт (початок руху групи учасників раніше команди «марш») до результату кожного учасника групи буде додано штрафний час 1 секунда. Учасникові перегонів дозволяється обгін інших учасників з дотриманням правил безпеки. За небезпечне підрізання, штовхання, виштовхування інших учасників з траси, перешкоди у вигляді виляння по трасі до результату учасника, який створював перешкоди, буде додано штрафний час 3 секунди. В разі проходження будь-яких ділянок траси пішки, учасник не повинен створювати перешкоди іншим учасникам перегонів.
В екстрених випадках супровід батьками/опікунами учасників всіх категорій дозволений лише поза трасою за межами захисної стрічки. Переміщатися по трасі під час змагань заборонено, під час заїзду на трасі можуть знаходитися лише учасники заїзду та маршали, які повинні дотримуватися правил безпеки та знаходитися поза траєкторією руху учасників заїзду. Якщо учасникові потрібна допомога, на трасу з дотриманням правил безпеки для надання допомоги можуть виходити маршали і (в екстрених випадках) батьки. При цьому батьки не повинні створювати перешкод іншим учасникам перегонів. За створення перешкод до результату учасника, батьки якого створювали перешкоди, буде додано штрафний час 3 секунди. За штовхання та тягнення учасника вздовж траси, буде додано штрафний час 3 секунди.
За грубі порушення можуть призначатися місця, починаючи з 4-го, незалежно від показаного результату.
Після перетину лінії фінішу учасник повинен проїхати в напрямку руху вздовж траси, знижуючи швидкість, без різкого гальмування, зійти з велосипеда та попрямувати в зону нагородження. Якщо учасник заїзду сходить з дистанції, то номер учасника та причина зупинки повідомляється суддям на фініші.
За порушення порядку проходження дистанції і правил безпеки (ходіння батьків і дітей по трасі під час заїзду), за створення перешкод учасникам перегонів - штраф. Паління в зоні проведення змагань та вживання спиртних напоїв - заборонено. Смітити заборонено. За порушення порядку проведення велоперегонів учаснику змагань буде додано штрафний час 3 секунди.

9. Визначення переможців, призерів та нагородження

Народження учасників проводиться за розкладом, орієнтовно через 30 хвилин після фінішу.
Кожний учасник змагань отримує диплом(сертифікат) та медаль. В якості додаткового заохочення учасникам може бути вручений пакет з сувенірною продукцією від подарункових партнерів.

10. Протест, претензія

Учасник має право подати протест, який може вплинути на призове місце у його віковій групі протягом 15 хвилин після фінішу останнього учасника.
Протести, претензії подаються в письмовому вигляді головному судді змагань і розглядаються суддівською колегією тільки після сплати апеляційного внеску (10 грн). У разі задоволення протесту або претензії, сума повертається. У разі відхилення протесту, кошти не повертаються.
При подачі претензії необхідно вказати наступні дані: прізвище, ім'я, суть претензії, в чому полягає претензія: підстави для претензії (фото, відео, особиста думка і таке інше). Протести, претензії приймаються тільки від батьків/опікунів учасника змагань.

11. Форс-мажор
У разі виникнення обставин непереборної сили (погодних, соціальних, політичних тощо), таких, через які проведення змагань може стати небезпечним - траса змагань може бути змінена або перегони можуть бути припинені. У цьому випадку фінальний протокол формується за результатами на момент прийняття рішення про їх припинення. Організатори залишають за собою право вносити поправки в положення, якщо необхідність таких виникне в процесі підготовки заходу.

12. Організатори, оргкомітет, партнери, спонсори

Організатор змагань:  ГО «Асоціація екстремального велоспорту».

Оргкомітет змагань: 
Адміністратор події: Олена Новик
Головний суддя: Дмитро Кондратенко
Суддя на старті: Іван Алєксєєв
Суддя на фініші: Андрей Домбровский
Суддя секретар: Татьяна Деревянко
Системний адміністратор: Андрій Кутасов
Завідуючий: Віталій Таточенко
Координатор волонтерів: Оксана Баленко

Партнери змагань: ГО “ФВСХО”, Обласний центр  «Спорт для всіх», ВелоЦентр “Giant”, {{Ведеться пошук}}

13. Збір інформації та захист даних
13.1. Далі термін «Персональні дані» описує всі дані (їх склад та обсяг), в тому числі, але не виключно: прізвище, ім’я, по-батькові; електронна пошта; телефон, дата народження, стать, адреса (місце реєстрації/проживання/ перебування), відомості документа, що посвідчують особу, зображення, відомості про засоби зв’язку зі споживачем, тощо, які повідомляються учасником під час реєстрації на участь у велоперегонах «Таврійські велостарти», за якими можна ідентифікувати фізичну особу і які можуть бути оброблені відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
13.2. Володільцем Персональних даних, зібраних в учасників велоперегонів «Таврійські велостарти», є громадська організація “Федерація велосипедного спорту Херсонської області” (далі – «Володілець»).
Розпорядником Персональних даних, які залучені Володільцем є:
Фізична особа-підприємець Кутасов Володимир Іванович (https://vcvcling.club/), місцезнаходження 73000, Херсонська обл., м. Херсон, вулиця Перекопська, будинок 161, квартира 46, адреса електронної пошти: info@vcvcling.club. (далі разом – «Розпорядник»).
13.3. Реєструючись на участь у велоперегонах “Таврійські велостарти”, учасник підтверджує, що Персональні дані, які ним/нею надаються при реєстрації, є достовірними та актуальними, він повідомлений та обізнаний щодо складу та змісту зібраних Персональних даних. Володілець гарантує, що Персональні дані не будуть використані, якщо буде відомо, що вони є недостовірними.
13.4. Реєструючись на участь у велоперегонах «Таврійські велостарти», учасник тим самим надає свою однозначну згоду на обробку його/її Персональних даних (в тому числі на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем без отримання додаткового, окрім визначеного в цьому Положенні, дозволу на здійснення такої обробки) відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та підтверджує своє повне розуміння та необхідну поінформованість щодо мети обробки персональних даних. При цьому учасник розуміє та погоджується з тим, що надані ним/нею Персональні дані можуть оброблятися Володільцем та Розпорядниками персональних даних, визначеними п. 13.2 цього Положення, а також передаватися іншим організаціям, що є партнерами Володільця, зокрема компанії Громадська Організація «Асоціація екстремального велоспорту», та субпідрядникам, членам, акціонерам, директорам, службовцям, партнерам, керівникам чи працівникам такої організації або Володільця, а також третім особам, які діють від імені Володільця, які можуть обробляти її, діє вони здійснюють свою діяльність, з метою зазначеною нижче. Надані персональні дані будуть оброблятися з наступною метою:
- проведення велоперегонів «Таврійські велостарти» та вчинення всіх необхідних пов’язаних з Велозмаганням дій;
- присудження та вручення винагород, призів тощо у зв’язку з участю учасника у велоперегонах «Таврійські велостарти» та подальшого повідомлення учасникам інформації, в т.ч. рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції;
- об'єднання інформації, яку Володілець отримує при реєстрації учасників, з інформацією з інших джерел, таких як інформація, яку учасники йому раніше надавали, інформація, яку Володілець автоматично збирає про учасників (наприклад, через файли cookie); та інформація, яку Володілець отримав з інших джерел (наприклад, соціальних мереж). Володілець може використовувати цю інформацію та об'єднану інформацію, щоб дізнатися більше про вподобання учасників та повідомляти учасника про заходи, товари та послуги, що можуть відповідати вподобанням учасника, в тому числі інформацію рекламного та маркетингового характеру;
- направлення учасникам в майбутньому повідомлень рекламного та інформативного характеру через електронну пошту, соціальні мережі, на телефонний номер чи з використанням інших засобів зв’язку.
Обробка персональних даних здійснюється Володільцем та Розпорядниками з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження.
13.5. Володілець гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманих від учасників Персональних даних він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраних Персональних даних і надаватиме їх лише тим, хто має на це достатні права на законних підставах та у порядку, що визначений чинним законодавством України.
13.6. Володілець вимагає та забезпечує дотримання всіма партнерами конфіденційності Персональних даних відповідно до норм захисту даних. Зверніть увагу на те, що Володілець не має загального контролю над виконанням цього зобов'язання і, що Володілець не несе відповідальності за можливі порушення норм своїми партнерами у межах, припустимих законодавством.
13.7. Реєструючись на участь у велоперегонах «Таврійські велостарти», учасник тим самим підтверджує, що він був повідомлений та обізнаний з правами суб'єкта персональних даних, що передбачені Законом України «Про захист персональних даних».

0

2

Чекаємо з нетерпінням  :flag:

0

3

Ezhik, а если девченок не наберется в категорию(11-12 лет), то можно учавствовать в такой же или старшей но мужской?

0

4

Данил написал(а):

Ezhik, а если девчонок не наберется в категорию(11-12 лет), то можно участвовать в такой же или старшей но мужской?

Определим на старте!
1. Если она одна, то запустим ее с мальчиками, но награждать будем отдельно.
2. Если она вообще одна в своем возрасте, то запустим ее со старшими и ей будет доступна возможность ехать на круг меньше, но с этим необходимо будет определиться на месте старта, во время построения на стартовой лине!

Если участников будет меньше трёх в категории, то по желанию родителей, участников могут объединить со старшими, или запустить как есть, окончательное решение будет приниматься спустя 10 мин после закрытия регистрации в категории согласна плану события!

В любом случае 1-3 место будут с медалькой относительно занятой позиций + грамота, а также медалька финишера + сертификат, подарки всем гарантировать не можем:(

0

5

Мы зарегились!!! Ждите гостей с Кривого Рога!!!

0

6

Андрей измени - "реєстрація на місці страту"
а то подумаю на місці страти - жах.

0

7

Docent76 написал(а):

Андрей измени - "реєстрація на місці страту"
а то подумаю на місці страти - жах.

изменил

0

8

Огромную благодарность хочу сказать родителям которые не поленились и в выходной привести своего ребенка на наше первое мероприятия. И само собой детям которые неистово преодолели трассу. По возможности прислушивались к пожеланиям и просьбам родителей и решали их на месте. Без вас этого ничего не было.

+3

9

Были тоже на мероприятии в качестве зрителей, болельщиков.На самом деле трудно переоценить то что сделали  все те кто участвовали в организации такого велопраздника для детей.Это 100% позитивный вклад в будущее подрастающего поколения, думаю впечатления у детворы останутся только положительные и на всю жизнь.Сужу по себе, в детстве тоже гонки устраивали по дворовому правда, несколько гонщиков и пару друзей болельщиков, но так круто было, как сейчас помню, а здесь судьи и организаторы старшие да ещё и многие сами велогонщики.Респект ребята! :cool:

+1

10

ВЕЛИКА подяка за відео

0

11

http://uplh.bikekherson.com.ua/is4gO.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/snLDP.jpg

0

12

ФОТО

https://photos.app.goo.gl/HYNjMGb2LhGJ4E7x8

0

13

0

14

Здравствуйте не могу зарегистрировать сына https://2kids.cycling.ks.ua вроде всю информацию ввожу выбивает мне ошибку. Помогите

0

15

Ал'на написал(а):

Здравствуйте не могу зарегистрировать сына https://2kids.cycling.ks.ua вроде всю информацию ввожу выбивает мне ошибку. Помогите

Добрый вечер, наберите завтра 066-412-73-45 Андрей , он вам поможет. продиктуете данные мальчика и свои. Спасибо, что написали нам.

0

16

Спасибо всем кто учавствует на наших гонках 🏁!

http://upl7.bikekherson.com.ua/t/cUMhf.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/EsK5L.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/GvrDQ.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/be3BI.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/t/X9zS4.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/vA7Lb.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/WPMYo.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/GvCgh.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/FAJ1X.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/HO4UM.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/jk4bw.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/3Nx2H.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/cnNoH.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/gDhVa.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/i0Xqx.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/t/KQ91I.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/VCYmM.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/pQMbX.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/wl7S1.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/x4MjX.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/2GdKh.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/xvqR0.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/1gFYv.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/t/Bp7dg.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/Zfg4N.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/1inUj.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/dBkuj.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/t/ifEPd.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/hbjO0.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/AyKc1.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/t/Sh1Nj.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/eb9Pv.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/t/irpOL.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/SHoOi.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/t/4ikVK.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/yvM9C.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/sTVLp.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/nKHyo.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/0ZiLM.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/t/yJL2I.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/ew296.jpg

0

17

http://upld.bikekherson.com.ua/LqkQC.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/jR3Am.jpg

0

18

http://uplh.bikekherson.com.ua/t/FgmaM.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/t/mVKMo.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/wKGlL.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/t/vPkE0.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/ay2JK.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/IyGAr.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/yWBDj.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/cbR4a.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/t/X8yaO.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/t/fUF5S.jpg

0

19

От Александра Губки фото 📷

https://photos.app.goo.gl/mBZPmMzt1CoRMng58

0

20

https://photos.app.goo.gl/kt2g4axio9uoLFU88

0

21

0

22

0

23

https://photos.google.com/share/AF1QipO … BId2lJQUV3

0

24

Фото и видео от меня по ссылке ниже. Всё можно скачать в оригинале.

https://photos.app.goo.gl/6bv1cSHPFb8WeNJ18

http://upl3.bikekherson.com.ua/6ABcj.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/r6dVS.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/1w7sZ.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/yKo9k.jpg
http://upl8.bikekherson.com.ua/BFxpN.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/ktl4b.jpg
http://upl7.bikekherson.com.ua/FI1wg.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/IsyO4.jpg
http://upld.bikekherson.com.ua/w9Lrg.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/w3nTx.jpg
http://upl3.bikekherson.com.ua/NqTWC.jpg
http://upl5.bikekherson.com.ua/Cgr4k.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/k37hY.jpg
http://uplh.bikekherson.com.ua/NgBFZ.jpg
http://upl9.bikekherson.com.ua/g63cp.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/Yr7EA.jpg
http://uplg.bikekherson.com.ua/vAFTg.jpg

0

25

Добрый день! Где я могу оставить жалобу?

0

26

0

27

Юлия2112 написал(а):

Добрый день! Где я могу оставить жалобу?

Можете писать тут

0

28

Юлия2112
Тут пиште. Эта тема именно для отзывов, советов, рекомендаций и создана.

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » Заходи - події » Таврійські велостарти


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно