Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » Велоновости » Соколині перегони – 2018


Соколині перегони – 2018

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Соколині перегони – 2018
http://upl4.bikekherson.com.ua/t/zwd5F.jpg
19 травня наші херсонські «соколики» взяли участь у крос-кантрійних перегонах навколо міста Вознесенськ. Команда “Діджиком” (digicom cycling team) у складі 11 чоловік рано вранці виїхала до місця змагань. Ще задовго до старту хлопці вспіли розчохлити велосипеди, перевірити справність обладнання, поснідати та відправитися на місце реєстрації.
Місто Вознесенськ невеличке, але разом з тим зелене і затишне. Дві річки – Мертвовод і Південний Буг – омивають його майже з усіх сторін, перетворюючи околиці на зелені яскраві галявини з тихими глиняними берегами і вузькими лісосмугами та невеликими колоритними скелями вздовж верхнього русла Мертвоводу. Саме такими місцями й було прокладено трасу Соколиних перегонів довжиною у 50 км.
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/v0MWz.jpg
Виходячи з назви перегонів, організатори досить поетично поставилися і до назв категорій:
чоловіки - Балабан (50+), Боривітер (35-49), Сапсан (18-34) та просто Початківці (14+);
жінки - Кречет (33+) та Чеглик (18-32).
У міському парку біля Царської Ротонди відбулася реєстрація учасників. Для кожної категорії було виділено окремий реєстраційний столик, де учасники без черг та затримок могли отримати свої номери, контрольні карти, страхові поліси та усні рекомендації від організаторів. Треба зазначити, що всього у перегонах було зареєстровано 182 учасника, що досить показово для любительських перегонів, які відбуваються вперше. Хоча, можливо, що така кількість зумовлена святкуванням у цей день, 19 травня, Дня міста, і частина населення (а це майже 30% від зареєстрованих учасників) вирішила відсвяткувати його саме участю у перегонах.
http://uplg.bikekherson.com.ua/t/QGaq2.jpg
Далі на сходах перед ротондою відбулося загальне фото і після цього – коротенький парад. Старт гонки був загальним для всіх категорій і розпочався за графіком о 10:00. На трасі для учасників було облаштовано два КП, де їх турботливо забезпечували водою та бананами, і 6 КТ (контрольні точки), на яких необхідно було отримати спеціальну наліпку про проходження. Оскільки учасникам, особливо лідерам, не дуже кортіло затримуватися на КТ, то на фініш вони прибули з кольоровими мітками на шоломах, велосипедах, номерах, спинах, рюкзаках і де тільки не прийдеться ☺!
Загалом траса змагань складалася з глиняних грунтів, невеликого, але складного шматка піщаників, підйомів та спусків, а також технічних елементів, поруч з якими були стрілочки «важко» та «легко», завдяки яким учасники, керуючись власним досвідом, могли обрати проїзд – важко і швидко, чи легко і трішки довше. Як зазначають самі учасники, найважчими виявилися для них три підйоми на останніх кілометрах фінішу. Саме на цих відрізках відбувся так званий відсів лідерів.
http://uplh.bikekherson.com.ua/t/146es.jpg

В результаті перегонів у абсолюті перше місце серед сильної статі зайняв Маліков Костянтин з Дніпра (1:53), а серед прекрасної статі - Ірина Попова з Миколаєва (2:11).
Серед херсонських «соколиків» відзначився Олександр Старов, посівши 3 місце у категорії «Сапсан» (18-34 роки). Як пише наш переможець на своїй сторінці у Фейсбуці(https://www.facebook.com/starov1996?ref=br_rs): «Результатом задоволений!»
У підсумку - результати змагань нашої команди в абсолюті (до фінішу дійшло 128 учасників):
5 – Старов Олександр (1:56)
9 – Сакович В’ячеслав (1:59)
16 – Паламарчук Андрій (2:06)
26 – Кононов Анатолій (2:12)
57 – Гук Олександр (2:35)
60 – Сичов Євгеній (2:40)
74 – Франковський Олександр (2:50)
75 – Кузьменко Юрій (2:50)
76 – Польченко Сергій (2:50)
86 – Безотосов Миколай (2:54)
100 – Мельничук Олександр (3:16)

Автор: Франковська Марія

+3

2

Ащет, поставил случайно минус вместо плюса :tomato: прошу прощения.
Ребята молодцы, Соколики!

0

3

Санька молодец! :cool:

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » Велоновости » Соколині перегони – 2018


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно