Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » Велоновости » Зі Львова до Мукачева успішно запустили перший веловагон


Зі Львова до Мукачева успішно запустили перший веловагон

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

http://zik.ua/gallery/top/p/o/pojizd_lviv_mukachevo_vagon_rovery_2872.jpg

20 травня, два вагони спеціалізовані під потреби велосипедистів уже вирушили у свій перший рейс зі Львова до Мукачеве.
За словами начальника управління туризму та курортів ЛОДА Романа Теребенця, відтепер у складі потягу №827 сполученням Львів-Мукачеве курсуватимуть два вагони, обладнані стійками для перевезення велосипедів. Цього тижня також веловагон запустять в електропоїзді «Львів-Ужгород».

Самі велостійки розміщені у першому та останньому вагонах поїзда, відтак одна стійка розрахована на 18 велосипедів. Зараз пасажири, які подорожують із двоколісними друзями, при купівлі квитків у касах повинні вказати, що перевозять велосипед, та оформити квитанцію.
Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/05/20/zi_lvova_ … gon_700879

0

2

Нам такого не светит?

0

3

maxkherson написал(а):

Нам такого не светит?

Почему бы и да? Туризм же развивается....

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » Велоновости » Зі Львова до Мукачева успішно запустили перший веловагон


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно