Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Велофорум Херсона » Туры-Покатушки » 30 вересня 2012 р. Херсон - Снігурівка - Першотравневе - Херсон

30 вересня 2012 р. Херсон - Снігурівка - Першотравневе - Херсон

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Доброго дня, шановні форумчани!

30 вересня 2012 р. Пропоную помарафонити за маршруткою Херсон-Дар'ївка- Кірове-Снігурівка-Першотравневе-Музиківка-Херсон.

Загальна довжина маршрутки = 175 км.
Середня швидкість (планова) = 25-28 км/год.
Планова зупинка - м. Снігурівка (1 година). Також плануються додаткові зупинки (загальний час позапланових зупинок= не більше 1 години)

Місце старту - Будинок культури сел. Жовтневе (Бериславське шосе)
Час старту = 8:00 - 8:15

Плановий час фінішу (арка "Благодатний град", Миколаївське шоссе) = 18:00 - 18:30

Запрошую усих бажаючих! З собою мати: справний велосипед, шолом (обов'язково), мінімальний ремкомплект, запасну камеру, легкий обід + додаткові продукти харчування (що не вимагають приготування, теплової обробки), воду або тонизуючі напої за кількістю, що вимагають ваші особисті властивості і потреби.

До зустрічі!

Отредактировано Easy Rider Dmitriy (29.09.2012 20:16)

0

2

Прошу вибачення, запрацювався.

Відкорегував в темі дату.

Прохання до адмінів - Відкоректуйте назву теми, будь ласка. 30 вересня.

0

3

Исправила. Теперь, все, кто не устал от сегодняшней покатушки- присоединяйтесь  ;)

0

4

Доброго дня, усім!

Заплановане тренування відбулося.

30 вересня 2012 р. о 8:00, після катання-розминки по місту, я прибув до Будинку культури сел. Жовтневе. Дочекавшись 8:15, але не дочекавшись бажаючих, я вирушив збирати кілометри "нашого" бездоріжжя.

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/kzDLd.jpg

Погодні умови сприяли гарному настрою на тренування, сонце підігрівало не по-осінньому (за метеопрогнозами очікувалась температура повітря +28). Але південно-західний вітер дещо заважав (за прогнозами до 3-х м/сек). Вище 30 км/год швидкість набирати не вдавалося, не враховуючи спуски. Через 45 хвилин я в'їхав до Дар'ївки. За містом через р. Інгулець мене очікувло перше цікаве випробування - підйом на сел. Інгулець (хто бував на цьому шляху, зрозуміє мене). Але тільки-но я зійшов з Бериславського шоссе, як мені попалася така хвиля вітру, що я й не встиг зрозуміти, чому я їду вгору зі швидкістю 30 км/год. Далі, за селом Інгулець почалася дорога з асфальтом, як то кажуть "миші погризли". Навколо відкривалися дуже красиві, мальовничі пейзажі, якими милуватися не було змоги, із-за тих ям. Тими осінніми пейзажами я доїхав до села Кірово. Де відкривалися красиві види на ріку Інгулець, яку раніше "внароді" називали "кров'ю степів".

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/kocHC.jpg

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/8uoC5.jpg

Далі я поїхав в напрямку Снігурівки, через Нововасилівку, дорогами, вже, Миколаївської області. Дорога в цих містах - мрія кроскантрійника і орієнтувальника в одній особі. Знаків тут немає, а мапа в деяких містах не співпадає реальності (знімків Гугла не встиг зробити). За крутими короткими підйомами йдуть круті спускі з поворотами, і все це на кам'яній грунтівці. На одному з таких підйомів в голову (мабуть через дику труску) на голову прийшла ідея, що на прапорі України намальована грунтівка (жовтий колір) і блакитне небо, тобто на підйом йдемо, але по грунтівці (символічно?)!

Коли я побачив асфальт при під'їзді до Нововасилівки не аби як зрадів, але зарано. Асфальт мене очікував такий, що краще б його тут взагалі не було. За селом міст через ріку Інгулець і дорога на Снігурівку. На правому берегу ріки Інгулець насосна станція, що подає воду до Інгулецького каналу.

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/pFOMa.jpg

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/vQ5gD.jpg

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/9OwX7.jpg

https://upl1.bikekherson.com.ua/t/kGRrc.jpg

Не доїзжаючи до Снігурівки я звернув на Новопетрівку, рухаючись вздовж каналу по розбитій дорозі. Із-за відчутного підсилення вітру, я вніс коректировки до свого маршруту, я не поїхав на Першотравневе, вирішивши звертати на Херсон вже в Новопетрівці. Далі була дуже важка робота по грунтовій дорозі зі спусками, де швидкість гасили пориви вітру, та підйомами, що забирали сил, що далі, то більше. На дорозі траплялися села, про які важко щось написати, бо в магазинах не розуміють тих, хто може пити негазовану воду, де прилавки забиті пивом. Фотографувати не було бажання або із-за відсутності мальовничих пейзажів, або із-за небажання зупинятися, адже скорочений осінній світовий день ніхто не відміняв. Коли я виїхав на дорогу що веде на Степанівку, через Музиківку, і побачив знак з написом "Херсон", то зрадів так, ніби побачив свою домівку. Адже додому ще залишалося 30 км. Які долати прийшлося з дуже щільним зустрічним вітром (навряд чи це були пронозовані 3 м/с). І ось Херсон, на спидометрі 135 км, на годиннику 17-00. Показник середньої швидкості - 21,42 км/год (все ж таки, у природи була своя думка, щодо моїх планів, конкретніше - у вітра). За інтернет мапою сайту байкмап я набрав 320 м вгору, але здається мені, що набагато більше.

Приблизні співвідношення типів покриття на маршрутці: 60 км асфальту (44%), 65 км грунтівки (48%), 10 км асфальту "що миші погризли" (8%). 

З тренування було винесено декілька уроків: 1.не можні їхати "кантріти" у незнайому місцевість без знімків Гугл, дороги на якій не відображені на мапі (якщо не маєте ДжіПіЕс, звісно). 2. краще не їхати самому у незнайому місцевість. 3. класна робота на підйомах на дорогах з асфальтованим та грунтовим покриттям.

Тим хто не попав на мій івент: одне з двох - або пропустили класне тренування, або залишилися без шаленої втоми та зі спокійними нервами )))

Отредактировано Easy Rider Dmitriy (01.10.2012 21:06)

+1

5

Хороший ДИМА сделал ТУР!
Хоть занят на своей здесь теме
СУПЕРКОЛЬЦА, но =РИФМ ПУРПУР=
яскраво Райдэру! Мы внемлим!
Не только лишь   с в о ё   читаем,
не только лишь с Друзьями  с п о р и м
на покатушках - УВАЖАЕМ!!!
Не только лишь в Рыбачьем море
29-го числа...
Пока мы ехали обратно -
ДимОн "матрасил" на века
чрез Снигирёвку!!! Необъятно
=ШОССЕ СУДЬБЫ ЧЕРЕЗ ПОЛЯ=
и Ингулецкие просторы!!!
И Еси Райдэру - УРА!
Ведь он нашел  с в о и  з д е с ь   горы...
и строго в тему - сразу. скоро -
с Ответом опоздать нельзя!

1 октября 2012, 16.32 - Тетрадь Мастера "Фншуй". стр.122,
   1 октября 2012, 16.47 - компонабор Маэстро в режиме =быстрого ответа=.

0

6

ВСЕГДА ГОТОВ БУДЬ ЕХАТЬ  С А М!
Ты пригласи, а там - как будет...
Т в о й  Путь не будет  т е б е  труден -
Твой путь он ТВОЙ. а не чужой...
Ведь ты Ему открыт Душой!

Вот  п о ч е м у   никто не хОчет
ехать ЧУЖИЕ, Брат, маршруты...
Это постичь глубокой ночью
и выразить в стихе - минуте
и Диме утром подарить...
=ВПОЛНЕ ДОСТАТОЧНО ЛЮБИТЬ!=

2 октября 2012, 2.55 - Тетрадь Мастера"Фэншуй",
  2 октябпя 2012.11.16 - строго по теме Беспечного Ездока ИНГУЛЕЦкими Просторами...

0

Вы здесь » Велофорум Херсона » Туры-Покатушки » 30 вересня 2012 р. Херсон - Снігурівка - Першотравневе - Херсон

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно