любі організаторки Велопарадів дівчат у містах України,
всім привіт!
Ми багато думали, чи варто далі проводити "Велопаради без кордонів", у яких можуть брати участь і чоловіки теж. І, зважаючи на зауваження від багатьох учасників, що Велопарад саме ДІВЧАТ був найцікавішим, ми вирішили, що треба продовжувати Велопаради дівчат далі. Так, є пропозиція проводити ВП дівчат навесні, а ВП для всіх - восени.
Але цієї осені ми всі так скучили за дівчатами, що проведемо Велопарад саме дівчат! Ура-ура!
Розказую вам попередню інформацію, щоб у вас був час підготвуватися. Але точний анонс, назву, картинку і інші штуки надішле вам усім вело-кастом клуб "Прайд Кастомз", дівчата з якого займаються організацією цьогорічного Велопараду дівчат у Києві. Я думаю, це буде на початку наступного тижня.
Але одразу повідомлю, щоб ви усі були готові, і не попадали, коли прочитаєте - ми пропонуємо провести "Велопарад дівчат у червоному" - тобто, всім дівчатам одягти червоне
Це була попередня інформація, готуйтеся тепер. А точну інформацію надішле "Прайд Кастомз", я ділюся з ними вашими контактами.
Дівчата, у нас буде велопарад 22-го вересня.
Ось анонс:
https://mag.pridekustoms.com/?p=7680&preview=true
Буде добре, якщо ми зможемо провести його в один день і час всі разом
Пізніше вишлемо вам картинку для афіші без тексту, щоб ви могли додати свій текст
Але уже зараз можна анонсувати!
До зв"язку!
Теги: Велопарад девушек в платьях, ВЕЛОПАРАД ДIВЧАТ,Велопарад девушек