Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » #Что? Где? Когда? » Дитячі велоперегони «Ми – чемпіони!» 19 травня в парку Дубки (м. Київ)


Дитячі велоперегони «Ми – чемпіони!» 19 травня в парку Дубки (м. Київ)

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня суток, Шановні велобатьки. В нас мета, хочемо потрапити на двадцять другі дитячі велоперегони  «Ми – чемпіони!», які відбудуться в парку Дубки (м. Київ). Цей пост в мережі передбачає на меті знайти схожих з нами батьків які хотіли б подарувати своєму велочаду смак велосвята та енергію змагань. Ми вели перемовини з організатором, з її слів нашу групу з Херсону будуть чекати, зареєструють окремо, якщо не встигнемо зареєструватись. В цьогорічних змаганнях будуть приймати діти з Білорусії, Прибалтики та з багатьох міст України. Кожний з учасників змагань отримує медаль та грамоту. В посиланні нижче на сторінку змагань Ви знайде всю необхідну інфу. Дзвоніть Віталію, поїдемо разом – Віталій (066) 8458151.
Пряме посилання на головну сторінку перегонів «Ми – чемпіони!» https://www.facebook.com/events/218375682239812/
http://upl5.bikekherson.com.ua/HKqGZ.jpg

0

2

http://upla.bikekherson.com.ua/t/FVYLX.jpg
А мы учавствуем ЛИГУЛЯРНО.

0

3

Vitaliy написал(а):

А мы учавствуем ЛИГУЛЯРНО.

Мой внук,сын и невестка.

0

4

УМНИЦЫ !!!!!!!!! Немного возраст разный. Время участия не совпадают. Вы ЧЕМПИОНЫ !!!

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » #Что? Где? Когда? » Дитячі велоперегони «Ми – чемпіони!» 19 травня в парку Дубки (м. Київ)


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно