Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » #Туризм » Одеса - Миколаїв - Херсон - Мелітопіль - Запоріжжя


Одеса - Миколаїв - Херсон - Мелітопіль - Запоріжжя

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Вітаю колег за велохобі!

Як дозволить погода, то жовтень планую завершити туристичним велопробігом Одеса -- Хортиця з метою показати її усім бажаючим і небайдужим до активного туризму, а також владнати дружні взаємини з велотуристами Миколаєва, Херсона, Мелітополя і Запоріжжя.
Виїзд з Одеси планується вранці 21 жовтня, і вже після обіду наступного дня (можливо, що і вранці -- залежить від тривалості перебування у Миколаєві) зможу зустрітися із бажаючими поспілкуватися і проїхатися разом у Херсоні. Із завдоволенням заберу з вашого міста бажаючих приєднатися. Тільки прохання: завчасно попередити про намір приєднатися на маршрут, оскільки вже перед виїздом маю уявляти на кого розраховувати.

З усіх питань пишіть у приват, і двінок або текст на телефон: 063 7378367 Ігор

http://photoshare.ru/data/15/15565/1/7314h1-n6r.jpg

0

2

Маршрут цього заходу
Особистий досвід велотуризму по Україні і не лише (лінії показують тільки зроблене велосипедом)

0

3

Можно доехать до Каменка-Днепровская и там сесть на паром в Никополь. Расписание; Из Каменки 10-00 и 17-00 цена 60 гр  Расписание узнавала по этому тел Никополь (05662) 4-75-16

Маршрут Ссылка

Только тапками не кидайтесь.))) Это мое мнение и оно может отличаться от всех остальных.

0

4

Советую поехать через Никополь и на Берислав. Там гораздо красивее.

0

5

дякую, але є план зустрітися і може забрати із собою велосипедистів з Мелітополя. До речі, чи є в них якийсь інтернет-ресурс велоспільноти?

0

6

З ряду причин (родинні, відсутність зацікавлених супутників, робота) скасовую проект до кращих часів.

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » #Туризм » Одеса - Миколаїв - Херсон - Мелітопіль - Запоріжжя


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно