ALENKA_SMILE,
Прохання розіслати усім зацікавленим

Київ запрошує на "Велофорум"!

4-5 червня 2011 року в Києві відбудеться третя міжнародна конференція "Велофорум-2011". Це буде велика подія, участь в якій вже підтвердили іноземні експерти і фахівці, в тому числі генеральний секретар Європейської федерації велосипедистів (ECF) Бернард Енсінк, а також поважні представники з Чехії, Польщі, Бельгії, Німеччини, Нідерландів і, звісно, України. Велофорум цього року заручився підтримкою міжнародних інституцій, таких як Фонд ім. Гайнріха Бьолля, Чеський центр в Києві, Європейська федерація велосипедистів та Німецького товариства технічної допомоги (GIZ).
Метою проведення конференції “Велофорум-2011”, що організовується Асоціацією велосипедистів Києва, є прискорення екологічної модернізації міської транспортної інфраструктури в Україні через поширення знань і мотивацію громадських активістів, представників органів місцевого самоврядування та всіх зацікавлених. В якості лекторів вже запрошено європейських та українських експертів/-ок з міського транспортного планування, сталого розвитку, лідерок/лідерів громадських організацій, представників мерій.
Ми впевнені, що київський Велофорум стане чудовим місцем для зустрічей і знайомств, отримання натхнення і свіжих ідей, налагодження співпраці і обміну знаннями для усіх цільових груп - велосипедних активістів, муніципалітетів та громадських організацій з України та іншихкраїн.
Запрошуємо дивитися програму конференції та заповнювати реєстраційну форму.

http://www.veloforum.org/index.php?lang=uk

--
Iryna Stavchuk
climate change program coordinator
National ecological centre of Ukraine
tel/fax +38(044)353-78-41
mob     +38(095)273-26-73
irina.stavchuk@necu.org.ua
wwwinfoclimate.org
wwwclimategroup.org.ua
wwwnecu.org

__,_._,___

--
Юлія Маклюк
координатор екологічних проектів
+38 097 144 03 12
world.350.org/ukraine
wwwclimateinfo.org.ua

"Я є життя, що хоче жити серед життя, яке теж хоче жити." Альберт ШВЕЙЦЕР /Schweitzer/ (1875-1965)

--
Отправить сообщение в группу -> 350ukraine@googlegroups.com
Отменить подписку -> 350ukraine+unsubscribe@googlegroups.com

Ответить Ответить всем ПереслатьПользователя mcluck нет на месте