Волонтерство ради велосипеда
http://www.climateinfo.org.ua/sites/default/files/imagecache/post_images_250x250/bike2work_big.jpg
Що ти зробив для свого велосипеда?

Пон, 04/11/2011 - 14:46 — mcluck
Чотири гарячих пропозиції волонтерства від Асоціації Велосипедистів Києва. Навіть, якщо у вас немає велосипеда. І навіть, якщо ви не в Києві.

"Нам потрібна ваша допомога у таких справах:

1. Шукаємо волонтерів для проведення конференції Велофорум на 4-5 червня. Велофорум - це конференція, на яку приїдуть іноземні велосипедні експерти, наші чиновники (сподіваємося!), велоактивісти, і на якій будуть два дні говорити про різні цікаві велосипедні речі. Нам потрібні координатори зустрічі та перекладачі.

2. Шукаємо волонтерку/-ра в поміч Тані Лемак, яка постить новини на сайт АВК. Потрібно відшукувати в інеті велосипедні новини і постити їх на наш сайт, а також постити туди інформацію про діяльність АВК.

3. І особисто я - Іра - шукаю волонтера для організації всеукраїнського велосипедного пробігу з Донецька до Львова. Велопробіг буде у другій половині червня - липні, його мета - кожного дня проїжджати по 50-70 км і дивитися різні цікаві об"єкти!  Будь-хто може приєднатися на будь-якому етапі, і від"єднатися, коли захоче. Зокрема, зараз потрібно зробити дуже простий сайт цьому пробігові. Деталі розкажу тим, хто напише мені листа :)

4. У травні-червні Асоціація велосипедистів хоче провести Веломісяць. Хто знає, які велосипедні події відбуватимуться з 9 травня по 10 червня - пишіть мені особисто! (крім Велодня, я про нього пам"ятаю :)

І про приємне:
1. Наша колега Маша з клубу активного життя "Велотур" провела у суботу акцію в Маріїнському парку по малюванню велосипедиків на асфальті.Ось новина. Голосуйте за кращий малюнок, бо тоді переможець отримає велоподорож Карпатами!" Переглянути фотографії з конкурсу можна тут

По материалам сайта http://www.climateinfo.org.ua/content/s … velosipeda
--------------------------------------------------------------------------------

Ірина Бондаренко, голова Асоціації Велосипедистів Києва

isbondarenko@gmail.com