Велофорум Херсона

Объявление

Володар гори 14.03.2021 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Заходи - події 2021р. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Події федерації 2021р. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Клуб тренировок в Strava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Велофорум Херсона » Песочница » Велоекспедиція Фолькнерів. Підтримайте проект!


Велоекспедиція Фолькнерів. Підтримайте проект!

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Доброго дня, велоколеги!
Вас вітає гурт Фолькнери та сподівається, що у Вас все добре.
Просимо трохи Вашої уваги та по можливості допомоги.

Як Ви знаєте, ми щороку здійснюємо етнографічну експедицію на велосипедах в рамках нашого проекту "Двоколісні хроніки", в якій збираємо рідкісні фольклорні пісні України та інших країн, а також знімаємо про це фільми, які вже стали переможцями багатьох кінофестивалів. Таким способом ми намагаємось популяризувати велотуризм.

Через півтора місяця ми плануємо старт четвертої експедиції – цього разу від Чорного до Білого моря через Україну, Білорусь, Росію та Фінляндію. Це має бути наймасштабніша та найцікавіша з усіх наших експедицій.

Чому ми пишемо про це Вам? Тому що саме зараз ми збираємо кошти на створення сайту проекту, де хочемо розмістити для вільного доступу зібрані етнографічні матеріали з усіх експедицій, а також на оновлення відеотехніки для створення нового фільму. На сайті "Велика Ідея" розміщено наш проект - http://biggggidea.com/project/149/  де кожен бажаючий може підтримати його фінансово, пожертвувавши хоча б одну гривню. Необхідна сума для учасників проекту є досить суттєвою, але для громади однодумців - це незначні витрати.

Також це може бути інша, нефінансова допомога: наприклад, поширення проекту в мережі, рекомендація друзям, знайомим... З Вашою підтримкою ми зробимо значно більше для розвитку велотуризму та збереження народної культури в глобалізованому світі!

Дякуємо всім небайдужим!

З повагою,
Ярина Квітка, Володимир Муляр та гурт Фолькнери

Більше інформації про діяльність гурту, музику та відео Ви можете знайти на сторінках Folknery у Facebook,  vkontаktі та YouTube

0

2

Есть желание помочь проекту немного финансово, могу перечислить пару денег на карточку ПриватБанка, укажите номер счета и фамилию получателя.

0

3

Alexsandr

Через указанный сайт нужно перечислять, если есть карта Виза или Мастеркард. Я уже кинул немного денег людям. Нехай їм пощастить у мандрах!
http://biggggidea.com/project/149/

Отредактировано alexdan (02.04.2013 21:10)

0

4

Alexsandr написал(а):

Есть желание помочь проекту немного финансово, могу перечислить пару денег на карточку ПриватБанка, укажите номер счета и фамилию получателя.

Дякуємо! Справді бажано перераховувати через сайт - http://biggggidea.com/project/149/ оскільки ми там мусимо зібрати 100% суми щоб отримати кошти (в інакшому випадку все повертається доброчинцям).
Але якщо у Вас виникнуть якісь труднощі з перерахунком, є інший варіант - номер картки Кредитпромбанку: 4390 5078 9905 4443 (Ірина Гаврилець). В цьому випадку кошти все одно будуть перераховані на сайт із зазначенням прізвища доброчинця.

Отредактировано bitloman (02.04.2013 21:27)

0

5

bitloman
Постараюсь...

0

6

Давайте я вам сайт зроблю. Я web-програміст, програмну частину можу зробити, від вас потрібен буде лише дизайн.

А ще хочу розповісти про пана Кисіля Віктора, він керівник народного оркестру, цzкавиться фольклором і збирає пісні. Я чув деякі з його записів, коли був студентом. Можу знайти його контакти.
Ось нтерв'ю з ним: ФОЛЬКЛОР - ЦЕ НЕРЕАЛІЗОВАНІ ТАЛАНТИ

Якщо ці пропозиції зацїкавили, то пишіть приватне повідомлення, або телефонуйте: о5о 7о448б8 / о6З З28З44о (Ярослав)

0

7

Хорошая статья о "Фолькнерах". Мы с ними немного знакомы тоже, общались, выступали на одной сцене на этно-фестивале. А их путешествия и поиски песен внушают нереальное УВАЖЕНИЕ!
http://life.pravda.com.ua/person/2013/04/23/127351/

0

8

Сегодня встретил ребят в Новоархангельске. Сначала вообще глазам не поверил: что могут делать туристы в Нск?!? Но все было верно-это оказались те самые Фолькнеры, которые едут сейчас от Черного моря до Белого.
В составе группы 3 человека- две девушки и парень. Прогрессивность путешественников заявила о себе сходу, поскольку остановились у магазина в поисках мусорных мешков (!).
Едут в основном проселочными и полевыми дорогами, которые, заметно, уже здорово набили им оскомину). До конца экспедиции осталось еще 2 месяца, которая, напомню, должна пройти по территории нашей страны, Белоруси, России и закочится где-то в Карелии. В конце музыканты планируют прокатится еще и по Финляндии.
Сопроводить их, к сожалению не смог, поскольку был на шоссейном веле, а они вскоре сворачивали на крайне убитую дорогу, идущую на ближние села.
Пожелаем им удачи!

Отредактировано flyman (30.05.2013 00:05)

0

9

Виявилось, що потрібної суми грошей Фолькнери не зібрали, але в експедицію, всеодно, вирушили. Зараз вже 13 день дороги. Якщо комусь цікаво слідкувати за подорожжю, то ось їх журнал: http://dvokolisni.livejournal.com/

0


Вы здесь » Велофорум Херсона » Песочница » Велоекспедиція Фолькнерів. Підтримайте проект!


Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно